streda 16. novembra 2011

Waiting on Wednesday #1

Meme na stredu poriadané Jill z Breaking the Spine. Úlohou je vybrať knihu, na ktorú netrpezlivo čakáte a chcete si ju prečítať.

Tento týždeň som si vybrala
Autor: Lisa McMann
Názov: Fade
Séria: Dream Catcher (sl. V zajatí snov/ čs. Lovkeně snů)
Diel: druhý

Pre Janie a Cabela sa skutočný život stáva ťažším ako ten snový. Snažia sa vybojovať si trochu času pre seba (po tajomky), ale nemajú šťastie.

Na Fieldridgskej strednej sa dejú znepokojivé veci, no nikto o nich zatiaľ nehovorí. Keď sa Janie prepadne do spolužiakových násilných nočných môr, prípad je na stole, no nič nejde podľa plánu. Ani náhodou. Janie je v tom až po uši a Cabelove šokujúce správanie má vážny dopad na nich oboch.  

Aby to bolo ešte horšie, Janie sa dozvie pravdu o nej samotnej aj o jej schopnosti -- a je pochmúrna. Naozaj pochmúrna- Nielen, že jej osud lovkyne snov je spečatený, ale to čo príde, je ešte temnejšie ako sa obávala... (Môj voľný preklad anotácie z Goodreads)


Len včera som dočítala prvý diel, Wake, ktorý na slovensku vyšiel pod názvom V zajatí snov: Precitnutie a už sa teším na druhý diel. Nie som si istá, kedy sa ho dočkáme na Slovensku, ale dúfam, že čo najskôr, lebo som veľmi zvedavá, čo si autorka pripravila pre Janie aj Cabela.
Princezná

3 komentáre:

  1. The book sounds very interesting and mysterious! Great choice!! Thank you for sharing!

    Sorry for the late visit.

    Sam
    Books For All Seasons

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Giselle: I love it too, but I'm afraid that slovak edition will have different one. The first book from this serie has that on the sidebar with eyes on the top and white pillow underneath. It's not bad, but the original is better.

    Samual: It is! I read only the first book, but it's short you can read it in one day, and you will, because it will catch your attention (I hope, i definitly caught mine :) ) And don't be sorry, I glad you visited, it doesn't matter when ;)

    OdpovedaťOdstrániť