nedeľa 18. decembra 2011

Posúď knihu podľa obalu #6


Meme usporadúvané v nedeľu pod záštitou Syki. Cieľom je vybrať knihu, napísať v skratke o čo v nej ide, respektíve jej anotáciu a hlavne povedať názor na jej obálku.
Ja si na dnes vyberám:
Autor:RaShelle Workman
Názov: Exiled
Voľný preklad názvu: Vyhostená
Séria: Immortal Essence (Esencia nesmrteľnosti)
Diel: prvý

Delili ich svety. Náhoda ich dala dohromady. Zachrániť ich môže iba láska.
Mimozemská princezná vyhostená na Zem.
Arogantný chlapec.
Ona má jeden týždeň, na to, aby sa dostala späť na svoju planétu inak zomrie.
A jej jediná šanca na prežitie? Musí pomôcť tomu chlapcovi nájsť jeho spriaznenú dušu.
Hračka!

  
Popravde, neviem či sa mi táto kniha bude páčiť. Sci-fi nie je veľmi môj žáner. Ale tá obálka ma dostala! Je krásna, svetlá do fialova a tie motýliky. Keď som ju po prvý krát zahliadla nemohla som z nej spustiť oči. Nádhera. Výraz slečny je možno trochu zvláštny, ale mne do celkového vzhľadu obálky pasuje. Čo mi tam trošku nepasuje je to písmo. To naznačuje práve tú sci-fi tématiku. No anotácia neznie až tak zle. Určite tomu dám šancu, keď sa k tomu dostanem. 
A čo na to hovoríte vy?

Princezná

2 komentáre:

  1. No, tahle obálka je naprosto... božská! Jiný název mě nenapadá! Zrovna se teďka chystám tu knihu číst (jakože tenhle večer :D) tak uvidím. Snad to bude dobré :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. obálka je zajímavá, určitě bych se u ní pozastavila. ale že bych si ji koupila.. ? tak natolik mě motýlková paní vážně nedostala. ale sci-fi mám ráda a pokud by anotace byla super extra úžasná, možná bych to zkusila... :D

    OdpovedaťOdstrániť