sobota 3. decembra 2011

On my wishlist #4


Meme, ktoré má na svedomí Book Chick City. Jeho cieľom je napísať, akú knihu by ste chceli mať v domácej knižnici. Môže to byť kniha, ktorá ešte nevyšla, práve vyšla, alebo je v kníhkupectvách už nejaký čas.
Ja si tento týždeň vyberám
 Autor: Stephanie Perkins
Názov: Anna and the French Kiss
Voľný preklad: Anna a bozk po francúzsky


Anna sa teší na jej posledný ročník v Atlante, kde má skvelú prácu, vernú najlepšie priateľku a je zamilovaná do chlapca, s ktorým sa to začína dobre vyvíjať. Preto vôbec nie je nadšená, keď ju pošlú do internátnej školy v Paríži - až do kým nestretne Ettiena St. Claira: perfektného Parížana ( a Angličana a Američana, ktorého akcent je proste úžasný), ktorému nemôže odolať. Jediný problém je, že zadaný a Anna by mohla byť tiež, ak sa niečo vyvinie z jej skoro-vzťahu doma.


Ako sa zima roztápa do jari, skončí sa rok romantických skoro-neúspechov francúzskym bozkom, ktorý Anna - aj čitatelia- tak dlho očakávajú?
(Voľný preklad anotácie na Goodreads)
*Pozn. obrázok obálky je z Goodreads

Na túto knihu som zatiaľ čítala veľmi pozitívne ohlasy, takže som na ňu veľmi zvedavá a dúfam, že sa k nej čo najskôr dostanem. Obálka je krásna a anotácia vyzerá dobre a romanticky. A presne také knihy si rada prečítam ako zmenu k všetkým tým fantasy, a paranormal žánrom.



Princezná

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára