pondelok 13. februára 2012

My Week #6



Máme tu pondelok a s ním meme My week, poriadané mnou. O čo ide? O zhrnutie minulého týždňa a o plány na ten nasledujúci. Inšpirovala som sa hlavne meme Ficitonal Distraction of the Week by Carina

Minulý týždeň. Čo nám dal a vzal?
Dal... čo mi minulý týždeň dal? Ostrihané vlasy! A Doctora Who!
Vzal... no vzal mi čas a nervy. Hlavne nervy.
No napísala som recenzie k BeSwitched (tu), Skúška ohňom (tu) a dnes aj Here Lies Bridget (tu). Dočítala som aj Drozdajku, aj A Million Suns (včera o druhej ráno), kde sú recenzie v štádiu coming soon.
Na FB stránke Kniho-lienky som zverejnila okrem iného stil z klipu k Safe & Sound od Taylor Swift, ktorý bude súčasťou soundtracku k Hrám o život District 12 and beyond. Dnes by mal byť zverejnený celý klip! Hneď ako to bude možné, určite ho s vami budem zdieľať na FB. Okrem iného Tahereh Mafi zverejnila vlog (tzv video blog), kde odhalila názov druhej časti: Unravel me a aj dátum zverejnenia. Ten sa posunul z novembra na 5. februára.
A ešte tu máme pár zaujímavých článkov od mojich kolegýň (inak toto som prebrala od Luu ako ste si určite všetci všimli... takže jej takto chcem poďakovať za inšpiráciu)
  • Triss nás oboznámila ako to je s hviezdičkovaním na goodreads, ktorá kniha má historicky najhoršie a ktoré majú zatiaľ najlepšie hodnotenie a podobne. Prečítajte si tu.
  • Lucina Knihománia oslávila jeden rôčik (Všetko naaaaaaaj!) a okrem toho tam nájdete aj článoček o tom Ako napísať recenziu na knihu.
  • u Luu pokračuje Fantastický rok príspevkami o Drakoch!
  • a Stormy nám napísala 5 dôvodov prečo ... je Hilliwood cool
Inak sa nič veľmi zaujímavé nestalo. Minimálne nie v tom knižnom svete. Ale ani v mojom živote. Možno len to, že som bola na dvoch filmoch a  a pred obomi išiel trailer na Journey 2, takže som si dvakrát "užila" Josha Hutchersona ♥ ♥ ♥.

Zapísať do diárika na budúci týždeň!
Veľa pracovať na diplomovej práci!!!! Seriózne!!!!
Prečítať Risknem to s punkerom (pravdepodobne nebudem recenzovať) a Crescendo, aby som to mohla vrátiť do knižnice. Rozhodnúť sa či chcem čítať skôr sériu Fever alebo Vampire Academy. (To bude tvrdý oriešok!) A dopísať recenzie na Drozdajku a A Million Suns.
A venovať sa nášmu eňo ňuňo projektu, ktorý začína UŽ ZAJTRA!!!! Are you ready? Tešíte sa?
No a na koniec ešte tradičná tohto týždňová pesnička, ktorú by som dnes chcela venovať dvom osobám! Luu, lebo ma namotala na predmet tej pesničky (aka na to o čom tam pesnička je... hint: Doctor Who ♥) a Stormy, lebo ma namotala na toho "speváka" (Charlie ♥♥♥)
No a týmto na dnešok končím, tešte sa na všetky super príspevky a .... Nezabudnite... Lov sa začína už 14.2!!!!




Princezná

4 komentáre:

  1. Tuším sme sa obe naraz rozhodli vypichnúť zaujímavé články :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Yay for the Doctor! Mňa môj sobotný Moffat Madness Day presvedčil, že je čas posťahovať Sherlocka :P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 1. OMFG! JA SOM OPAT V SASKINOM CLANKU! Ja asi omdliem...

    2. ♥ Charlie ♥

    3. Počúvaj... nedáme Fever spolu? :) Teraz kvôli tej tvojej... ehmnezmyehmseehmlneehmj... challenge nie, ale akonáhle dám polku, môžme ísť na to :P :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Luc: jj je to super nápad a tak sa skvelé články dostanú k maximu ľudí :)
    Luu: no na sherlocka sa chystám tiež, bo ho kamoška veľmi ospevuje... ale časoooom!!
    SImi: :D :D :D :D ♥ na Fever už sme dohodnuté :P

    OdpovedaťOdstrániť