pondelok 6. februára 2012

My Week #5



Máme tu pondelok a s ním meme My week, poriadané mnou. O čo ide? O zhrnutie minulého týždňa a o plány na ten nasledujúci. Inšpirovala som sa hlavne meme Ficitonal Distraction of the Week by Carina

Ďalší týždeň ubehol a čo sa stalo?
Chjo mne osobne veľa vecí. Zase raz (oprava: Ešte stále a dokonca ešte viac) šaliem z diplomovky. Dokonca som sa rozhodla, že si vyrobím voo-doo bábiku, ktorá bude predstavovať môjho vedúceho. A keď už budem mať diplomovku hotový a napísaný posudok a nebudem spokojná tak sa na nej "vyřádím" ak nebudem spokojná. Ak to celé vypáli dobre, bábiku nenápadne zničím, ale ak nie, moja odplata bude krutá (muhaha). Pýtate sa prečo až po tom, keď už to všetko bude ukončené? No lebo ak by som začala skôr, tak by to len ublížilo mne a diplomovke a to nepotrebujem. Nový vedúci by v tomto momente bol možno ešte horší, keďže by o tom vedel ešte menej ako ja.
No ale vrátim sa k blogu a knihám, lebo kvôli tomu sem predsa chodíte no nie? Minulý týždeň som vám sľúbila recenzie na Mužov, ktorí nenávidia ženy (tu), Naprieč vesmírom (tu) a BeSwitched. K tej poslednej som sa bohužiaľ ešte nedostala. Plánovala som ju na víkend, ale ten bol "very busy". No tento týždeň sa tu na 90% objaví.
Splnila som svoje čítateľské predsavzatia? Ako sa to vezme. Prečítala som Skúšku ohňom (poznámka redakcie: prečítaná za 2 dni!). No po nej som mala takú obrovskú chuť čítať Drozdajku (tretí diel Hier o život). Tú mal však môj brat. A Million Suns nevyzerala ako dobrá náhrada za ňu a Here lies Bridget sa na mňa tak krásne usmievala a žmurkala, že som jej neodolala. Tak isto ako Skúška ohňom padla za dva dni. Potom som zobrala na milosť A Million Suns, no odložila som ho v tom momente, ako brat dočítal Drozdajku (Už som v polovici). Takže mám momentálne rozčítané tieto dve.

Ešte pár vecí sa stalo a pár článkov sa zverejnilo, ktoré by som vám chcela dať do pozornosti:
Čo sa chystá budúci týždeň?
Po prvé, chcela by som napísať a zverejniť ASPOŇ dve recenzie z už dočítaných kníh, najlepšie Skúšku ohňom a BeSwitched. Ak sa zadarí tak aj Bridget.
Po druhé: Dočítať Drozdajku a A Million Suns a k tomu prípadne začať čítať a dočítať BeSwitched Witch. Alebo niektorú inú knihu z tých čo na mňa netrpezlivo čakajú. Uvidím podľa nálady.
Po tretie: Konečne poriadne pohnúť s diplomovkou!!! (bohužiaľ to je síce posledný bod, ale je najdôležitejší :( )

Ešte sa chcem pochváliť na záver pred zverejnením tohtotýždňovej pesničky: Vyhrala som! (zase! až je to čudné!) Tento raz to sú lístky do kina na Farbu citov (orig.:The Help) na stránke bux.sk. Ďakujem! Je to dnes večer a veľmi sa na to teším. Ak to bude také dobré ako to podľa traileru vyzerá, tak môžete očakávať aj nejaké tie dojmy aj tu, alebo aspoň na FB.
zdroj: bux.sk


Na záver pesnička (a osobná výhra - podarilo sa mi na ňu namotať Stormy, takže konečne som namotala aj ja ju a nielen ona mňa :D)

To je odo mňa na dnes všetko :)




Princezná

4 komentáre:

  1. gratulujem k výhre a želám veľa šťastia s diplomvkou

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já NAPROSTO miluju Hunger games. Podlehla jsem jim!! Všechny 3 díly jsou úžasný, ale ten 3. je snad.. nejlepší. Je to naprosto ale naprosto geniální, MUSÍŠ si to přečíst :D Já teď sice čtu VA a doma mám miliony knížek, co chci přečíst, ale k HG se hrozně ráda někdy vrátím a už teď se na to těším :-))

    PS: jdu si přečíst ty zveřejněné recenze ;)-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak dnes v noci som to dočítala... do druhej ráno som čítala! ale tak no... nemohla som ísť spať :D je to úžasné, ale mám pár výhrad... :)
      na VA sa chystám strašne dlhú dobu, už sa k tomu musím dokopať!!!
      P.S: jej! :)

      Odstrániť