streda 11. januára 2012

Waiting on Wednesday #7

Meme na stredu poriadané Jill z Breaking the Spine. Úlohou je vybrať knihu, na ktorú netrpezlivo čakáte a chcete si ju prečítať.

Tento týždeň som si vybrala
zdroj Goodreads.com
Autor: Paige Harbison
Názov: New Girl
Voľný preklad názvu: Tá nová

 Volajú ma "Tá nová"...


To je moja nálepka, odkedy som sa objavila na prestížnej Manderlyovej akadémii. Tá nová. Neznáma. Ale nie nepovšimnutá - vďaka nej.

Becca Normandyová - o nej si všetci šepkajú. O dievčati, ktorého fotky sú všade. Dievča, s ktorým sa nemôžem porovnávať. Veď jediný dôvod, prečo sa uvoľnilo miesto na akadémii je, že sa stratila.

A všetci na mňa zírajú, ako keby to bola moja chyba.

Okrem Maxa Hollowaya - chlapca, ktorého meno by sa nemalo vyslovovať. Aspoň nie mnou. Všetci si o ňom myslia, že je Beccin frajer... no ona je preč a ja som tu, aby som ju nahradila. Len keby to bolo také jednoduché. Niekedy, keď myslím na Maxa, si viem predstaviť ako mala Becca omnoho lepší život ako som ja kedy mohla mať.


A ona možno stále niekde čaká, aby si ho vzala späť.
(Môj voľný preklad anotácie z Goodreads)

Túto knihu som síce už prečítala (dočítala som ju dnes o pol druhej ráno), no nemôžem sa dočkať kedy vyjde. Schválili mi totižto na Netgalley recenzný ebook. Kniha by mala vyjsťv niekedy koncom tohto mesiaca a odporúčam vám ju všetkými desiatimi si prečítať. Je úžasná! A tá obálka ♥ Recenzia už čoskoro!

Princezná

2 komentáre:

  1. Good choice! I like the sound of this as well.

    My WOW

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Petra: I read it already (from Netgalley) and its great! I loved it! I will post a review soon, but it will be in slovak unfortunatly. But it certainly deserves 5* from me! It was mysterious, catching and oh I loved it so much! But its released at the end of a month I think and I just can't wait :)

    OdpovedaťOdstrániť