utorok 3. januára 2012

Top týždňa #1

V novom roku začínam aj s týmto meme, no ja som si ju kvôli rubrike My week presunula na utorok. Hosťuje ho Luu. Cieľom je každý týždeň zverejniť Top týždňa na nejakú tému.
Ja začínam od prvého s
Top 10 najobľúbenejších postáv

Hermiona (Harry Potter)
Pretože bola šprtka a stále bola cool. Takmer vôbec sa nestarala čo si o nej myslia. No bola empatická a skvelá kamarátka. Môj vzor :)







Katsa (Výnimočná)
Pretože  ju nezlomila jej výnimočnosť a aj napriek tomu, že to vôbec nemala ľahké, neprestala bojovať za svoje zásady a pomáhať ľuďom, ktorí si to zaslúžili. A nebola dokonalá. Bola svojská, prchká. Obdivovala som ju.

Katniss (Hry o život)
Pretože sa obetovala, bojovala a nestrácala nádej aj keď šance boli mizerné. Súcitila, nepodľahla a nebola dokonalá. Obdivovala som ju, držala som jej palce a chcela som bojovať s ňou.








Vatra (Ohnivá)
Od narodenia to nemala jednoduché. No odmietla sa poddať pokušeniu svojej podstaty a zachovávala si svoje zásady. Bola obetavá,bojovná, ale tvrdohlavá.









Luna Lovegood (Harry Potter)
Bola krásne strelená. Vôbec ju nezaujímalo, čo si o nej myslia. Bola odvážna a lojálna.





Teta Zelda (séria Septimus Heap)
Proste preto, že bola úžasne šialená. 





Kenji (Shatter me)
Vtipný. Neskutočne vtipný. Dokonale vyplnil chýbajúce miestečko v Shatter me. Milujem sarkazmus a on mal také skvelé hlášky. Jediná jeho chybička bola, že ho bolo málo. Dúfam, že dostane viac priestoru.








Miseag (Mariotovi dediči)
Pretože bol na zjedenie. Svojský, tvrdohlavý, tváril sa, že sa zaujíma len o seba, no k najlepším priateľom bol lojálny. A bol na zjedenie!









 Nora (Zavrhnutý / Hush, hush)
Šialená, lojálna, ale hlavne sarkastická! A sarkazmus ja môžem :) a vydržala to s Vee aj keď ja by som ju už dávno prefackala

 Po (Výnimočná)
Obetavý, bojovník, trpezlivý a proste úžasný








Pozn. Všetky obrázky sú z weheartit okrem Katsy a Vatry, tie sú z blogu autorky Kristin Cashore

Princezná

5 komentárov:

  1. A ja by som si už mala kúpiť Ohnivú. Ale keď ja nemám peniaze! Som na mizine! Inak super rebríček ;D Viac-menej s ním súhlasím :) Zvyšok neviem posúdiť, nečítala som :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ohnivá sa určite vyplatí! Odporúčam všetkými desiatimi! Je rovnako dobre napísaná ako Výnimočná a to ako to jemne napojila ako prequel je úplne super!
    Dík :) Ktoré si nečítala?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Septimus Heap, HP (no ok, prvé časti, ale to vieš :D chystám sa na to :) ) a Mariotových dedičov :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Septimus Heap je super! možno trochu detskejšie, ale tú sériu ozaj môžem :), HP by si mala napraviť o tom sme sa bavili už :P a Mariotovi dediči je tiež skoro povinná jazda :) už len preto, že to napísala slovenská autorka... a napísala to ozaj dobre :) Keď sa k tomu dostaneš určite tomu daj šancu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :) chyba mi tam Michael z dennika princeznej:(:D

    OdpovedaťOdstrániť