pondelok 30. januára 2012

My Week #4



Máme tu pondelok a s ním meme My week, poriadané mnou. O čo ide? O zhrnutie minulého týždňa a o plány na ten nasledujúci. Inšpirovala som sa hlavne meme Ficitonal Distraction of the Week by Carina

Minulý týždeň
... bol pre mňa ešte stále trochu rušný. Teda jeho druhá polovica. V tej prvej som sa snažila upravovať diplomovku. Neviem na koľko úspešne. Vo štvrtok som si zbalila svojich zvyšných pár "švestek" a len tak tak stihla vlak domov. Skoro mi upadli ramená, lebo som mala obrovský plný ruksak, notebook a dve tašky. A ešte som v Brne musela nechať pár vecí, ktoré mi zobrala domov spolubývajúca (ktorej takto veľmi pekne ďakujem :P). A cez víkend som sa konečne mohla venovať môjmu drahému po dlhej dobe.
No idem sa venovať knižnému svetu. Prečítala som Naprieč vesmírom (recenzia snáď čoskoro) a BeSwitched (aj táto recenzia čoskoro). Tú druhú som dočítala dnes na raňajky. Neuveriteľne roztomilá kniha. Recenzia na Mužov, ktorú som avizovala minulý týždeň je napísaná a čaká už len obrázky a zverejnenie. Mali by ste sa dočkať dnes. Dúfam.
A na čo sa tešiť?
Tešte sa tento týždeň na Mesačnú chvastačku. Síce nie je objemná, ale je. A ja som nadšená. Tešte sa na recenziu na Naprieč vesmírom a BeSwitched. A tešte sa na to, že idem konečne čítať druhý diel Hier o život! Po tom čo môj brat neuveriteľne nadával, že čo za knihy som to dovliekla domov, že to je napínavé ako sviňa som sa rozhodla, že teraz prišiel ten správny čas pokračovať v tejto sérii. Keď ju dočítam, vrhnem sa pravdepodobne na A Million Suns, čo je pokračovanie Naprieč vesmírom. Lebo to skončilo tak napínavo, že to musím prečítať čo najskôr. Keby som to mala v čítačke, keď som dočítala prvý diel, asi ho hneď začnem čítať. No nemala som a preto voľba padla na BeSwitched.

Tie dve knihy ma asi budú držať celý týždeň. No ak by som ich nejakým zázrakom dočítala skôr, tak neviem čo začnem čítať potom. Pretože keď som si dnes ráno spravila zoznam kníh, ktoré by som potrebovala (chcela) prečítať čo najskôr, tak som napočítala 16 kníh. Ani sa nepýtajte. Vyberať budem asi podľa nálady. Do užšieho výberu sa dostalo 5 kníh. No veď uvidíme :) A možno si spravím týždeň druhých dielov: kde k vyššie spomenutým knihám pridám BeSwitched Witch. Pekne tématické čo poviete?

Tento týždeň ešte plánujem (tak ako každý na nasledujúceho pol roka) pracovať na diplomovke. Držte mi palce, posielajte mi prosím pozitívnu energiu, silu, vôľu a nápady, aby som to čo najskôr dopísala. Lebo už z toho šaliem.
Jo a síce už som sa konečne vybalila, ale stále mám v izbe strašný bordel. Takže plánujem upratovať (pozdravujem mojich rodičov :P). Snáď budem úspešná.
A okrem toho sa môžte tento týždeň tešiť na pretty awsome stuff. Bližšie uvidíte počas týždňa ;)

Nezabudnem ani dnes spomenúť niektorú pesničku, ktorej sa neviem zbaviť. Aj tento týždeň zostanem pri Boyce Avenue, ale tentoraz to bude ich originálna pesnička Every Breath.


Ešte by som sa chcela pochváliť, že počet účastníkov tohto meme sa rozrástol a mňa to veľmi teší :)





Princezná

7 komentárov:

  1. Pekne šup šup do Skúšky ohňom! Určite nebudeš sklamaná ;D

    A prajem veľa šťastia a pevné nervy s diplomovkou! TY to určite zvládneš. Držím palec! (áno, len jeden, keby že som oba, nemohla by som ťa tu na blogu otravovať :P :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. posielam pozitívnu energiu, dúfam, že dôjde celá :D :D :D
    A som zvedavá ako sa ti bude páčiť pokračovanie Hier o život. Ja by som sa chcela budúci týždeň pustiť na trojku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juj baby ďakujem :) hneď mi je takto lepšie :) ste zlaté a už teraz cítim, že mi to pomáha.. takže od zajtra s vervou do toho!!!
    no podľa toho ako môj brat vehementne nadával by som povedala, že sa mi bude páčiť :D a tiež budem nadávať ako to bude napínavé :D už sa jej neviem dočkať.. krásne tu na mňa pozerá a volá ma "Poď ma už čítať! Poď! Poď! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. za malo:P BeSwitched si poziciavam:P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale ja to mám len ako ebook :-[ ale kľudne požičiam :P

      Odstrániť
  5. no tak ti to aspon neznicim:D:D
    nie je to dlhe nie? to by som prave mohla aj z compu precitat

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No však toto! :D 200 strán ale takých menších :) a ide to jedna radosť :)

      Odstrániť