pondelok 23. januára 2012

My Week #3



Máme tu pondelok a s ním meme My week, poriadané mnou. O čo ide? O zhrnutie minulého týždňa a o plány na ten nasledujúci. Inšpirovala som sa hlavne meme Ficitonal Distraction of the Week by Carina

Minulý týždeň som bohužiaľ na chvíľku vypadla z blogosféry, lebo ma čakala posledná skúška môjho študentského pôsobenia, okrem štátnic. (Bola to fraška len tak by the way) Potom nasledovalo sťahovanie väčšiny vecí z intráku domov a potom zase návrat do Brna, keď už to mám zaplatené do konca mesiaca. Uvidíme, či sa mi podarí využiť ten "kľud" na diplomovku, ktorá stále odoláva mojim pokusom nechať sa napísať tak, aby to bolo schváliteľné a obhájiteľné. Takže sa ospravedlňujem za moju neprítomnosť.
Čo by vás však malo potešiť je fakt, že som dočítala a napísala recenziu na New Girl, ktorú nájdete tu. A dočítala som Mužov, čo nenávidia ženy (recenzia coming soon). A začala som (konečne!) čítať Across the Universe, po slovensky to vyšlo pod názvom Naprieč vesmírom.
Už som sa cítila ako úplný vydedenec, lebo som asi posledná čo som to ešte nečítala. Ale tak aj som v knihách teraz celkovo nejak pozadu. Nevadí. Aspoň si ich lepšie užijem a selektujem a vyberám si len tie dobré :)
Minulý týždeň som vyhrala! Ja som niečo vyhrala! No chápete to? Ja nie. A akurát pred pár minútami mi aj prišiel mail s linkami na dané ebooky. Sú to: 
Vyhrala som ich u Vicky na Books, Biscuits & Tea. Týmto by som sa chcela poďakovať aj jej, aj Molly Snow, autorke, ktorá mi ich poslala. Ďakujem! A teším sa na ne!
Zato u Judit som nevyhrala. Asi si myslela, že Divergenciu nepotrebujem. Pche. Tak si ju kúpim, lebo DNES VYŠLA! Kto ju nemáte (ako ja) tak šupito presto do kníhkupectva kúpiť! Ja musím počkať kým sa dostanem domov. Teším sa na ňu lebo som čítala prvých 5 kapitol (tiež u Judit) a som veľmi zvedavá, že ako to bude pokračovať a ako to skončí a či si tá kniha naozaj zaslúži cenu Choice Awards, ktoré vyhrala na goodreads.com.
A ešte sa musím niečím pochváliť! Viete ja som teraz slávna! Rozhovor so mnou si môžete prečítať u Sue na Secret World of Deep Soul. To si musíte prečítať moje odpovede sú skrátka brilantné! (Nie vôbec nie som narcis!)
No teraz k plánom na nasledujúci týždeň:
Písať diplomovku (ako inak). Ale nie to vás zaujíma.... Takže dočítať Naprieč vesmírom, napísať na neho recenziu, napísať recenziu k Mužom, a začať čítať niečo ďalšie. Nie som si istá, že čo. Buď vyššie spomenuté BeSwitched, lebo to vyzerá ako príjemná oddychovka alebo už sa konečne dostanem k Prežila som svet alebo už dlho plánovanú Vampire Academy. Uvidím podľa nálady a iných plánov.


No a na úplný koniec vám ešte ukážem, na čo som sa najnovšie namotala vďaka Stormy.

Majú úplne úžasné covery ale aj vlastné pesničky! Určite si ich vypočujte!






Princezná

3 komentáre:

  1. Ja som v Saškinom článku! Ja som v Saškinom článku! Ja odpadnem! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty si mi robila reklamu minule tak ja ti robím teraz :D a okrem toho si ma fakt na to namotala :P (a na kopec iných vecí :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Saši ani ja som ešte nečítala Naprieč vemírom, ale knihu už mám doma. Len sa na ňu nedostalo ešte :D

    Jop a išla by som do VA, neoľutuješ. I keď Prežila svet vyzerá byť tiež fajn, to som ale ešte nečítala :)

    OdpovedaťOdstrániť