piatok 2. marca 2012

Scavenger hunt - VÍŤAZI !!!!

Prichádza to, na čo ste tak dlho čakali! O chvíľku vám prezradím, kto vyhral! Ale než tak urobím, prezradím vám najprv pár ohromujúcich čísel! Je možné, že ich preskočíte, lebo sa neviete dočkať toho, aby ste zistili či ste vyhrali, ale potom by ste sa k nim mohli vrátiť. Lebo proste WOW!!!!!

Moja štatistická dušička sa nezaprie, takže keď som sa pustila do zbierania údajov a vymýšľania ako ich budem spracovávať, tak som sa tým vyhrala. Jaj keby ste videli moju tabuľku či skôr tabuľky... :D :D Nie sú nejaké bohvie ako estetické, ale poslúžili svojmu účelu!

Ale k číslam:
Do Scavenger Hunt-u sa zapojilo celkovo 73 jednotlivcov..... WOW!
Dohromady všetci našli 700 formulárov!... WOW!!! (inak krásne zaokrúhlené číslo že?? ♥)
A keď sa porátali vstupy, vyšlo neskutočné číslo, ktoré tu už kolovalo... wait for it... 1376! WOW!!!!!!
A 22 súťažiacim sa podarilo nájsť každý jeden jedinký formulár!

Tie čísla sú proste ohromné! Myslím, že môžem za nás všetky povedať, že až takéto čísla sme nečakali a sme veľmi potešené, že to malo taký úspech. Ďakujeme vám, že ste sa zúčastnili a dúfame, že ste sa pri tom bavili tak, ako sme plánovali.

No ale teraz už k tomu, prečo vlastne toto všetko čítate. VÍŤAZI:
1. miesto (3 knihy podľa vlastného výberu zo ZOZNAMU)  
LittleBitManiac
2. miesto (2 knihy podľa vlastného výberu zo zvyšku)  
hanneli
3. miesto (1 kniha podľa vlastného výberu zo zvyšku)  
Ivanuška :D

A pre tých čo našli každý formulár, sme si vymysleli ešte trochu menšie prekvapčo... dostali šancu vyhrať ešte raz! A výhra je... wait for it... zvyšné dve knihy! A výherkyňou sa stáva: 
Mimi


Výherkyniam gratulujeme! Maily sú už odoslané alebo sú na ceste, len poštový holub sa zastavil na večeru. Ak ešte neprišli, môžte pomaly začať vyberať (posledné dve knihy sú ale len pre výherkyne zo SR!). S tým, že prvá výherkyňa má úplne slobodnú vôľu (iba ak by bola z ČR, potom posledné knihy bohužiaľ nie sú na výber). Druhá výherkyňa si vyberie 2 knihy z tých čo zostali atď. Chápeme sa nie? Na odpovedanie mailu so svojou adresou máte 48 hodín, potom sa bude losovať nový výherca... ale neverím, že sa niektorá z vás neozve. :D


To je odo mňa asi všetko, len vám chcem v mene všetkých nás z USB ešte raz poďakovať za takú krásnu a hojnú účasť, veľmi si to ceníme a už sa tešíme na ďalšiu podobnú spoluprácu.

XOXO vaše USB


Princezná

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára